tisdag 5 februari 2008

MoppeForum.net - något för mopedälskaren

Moppeforum är precis som namnet antyder ett diskussionsforum för den växande skaran mopedfrälsta entusiaster. Forumet är indelat i ett antal huvudkategorier som alla inrymmer några underkategorier till. Här följer en kortare genomgång av forumets innehåll.

Under huvudkategorin Mopeder hittar man diskussioner om cross & Supermotard, Scooters och slutligen en underkategori för veteranmopeder och andra moppar. Under den första rubriken som är den mest populära avdelningen finns diskussioner om trimning och styling som på ett eller annat sätt har att göra med att få sin moped att kunna fungera i tävlingssammanhang inom inhägnat område. Under den andra kategorin som handlar om Scooter återfinns diskussioner om just den speciella fordonstyp scooters är men i forumet med inriktning på moped förstås. Har man problem med sin Scooter-moppe så kan man ha tur och få ett bra svar här från någon annan engagerad moppeforum-deltagare. Den sista kategorin som bland annat handlar om veteranmopeder är en lite blandad kategori men även här finns personer som är villiga att svara på frågor om mopeder och cylindrar, topplock och annat om gamla älskade tvåtaktare.

Under den andra huvudkategorin som kallas Media finner man bland annat bilder på snygga och ibland även ganska risiga mopeder av alla de slag. Här får medlemmarna i moppeforum lägga upp sina egna bilder vilket naturligtvis känns kul för den som jobbar hårt på att få sitt fordon speciellt. Det finns även utrymme för att skicka in sina filmer eller rösta för om en moppe är "hot or not".

I kategorin Övrigt finns massa nyttigt för den mopedintresserade, här finns bland annat guider som besökare kan läsa och beskrivningar av spännande mopedprojekt.

Till sist finns det möjlighet att söka efter den där delen som man saknar till sin moppe, kategorin som heter Marknad innehåller både säljes, köpes och byteskategori för mopeddelar.

Omdöme: För rätt person är det här forumet en guldgruva där man kan byta erfarenheter, kunskaper eller kanske ljuddämpare med andra medelmmar. Medlemskapet är gratis så är mopeder din passion så är det bara att registrera sig och börja hänga på MoppeForum.net.