onsdag 6 februari 2008

Magasinering.info - för dig som skall magasinera något

Magasinering.info är en webbplats som har information om vad man bör tänka på i samband med att man skall magasinera möbler eller andra saker på kort eller lång tid.

Webbplatsen är uppdelad i ett antal sidor och ger bland annat tips på var man kan magasinera sina saker på ett antal större orter runt om i Sverige som till exempel Stockholm, Göteborg och Umeå. Totalt finns när detta skrivs sju orter med egna sidor. Här nedan följer ett urval av innehållet på sajten:

På sidan magasinering möbler finns det tips om vad man bör tänka på när man skall förvara möbler hos företag som säljer magasineringstjänster. Här finns bland annat tips på hur man kan spara en slant genom att köpa packmaterial på bygghandel istället för hos ett specialiserat företag och hur man bör tänka när man skall packa möblerna på bästa sätt för att slippa att de skadas under magasineringen.

Sidan magasinering Stockholm tar som namnet upp tips på olika ställen där man kan förvara sina saker om söker efter ett bra ställe för detta i Stockholmsregionen. Här återfinns förutom information om att magasinera i den aktuella staden även adresser och telefonnummer till olika flyttfirmor som tillhandahåller tjänsten.

Under magasinering Göteborg finns precis som sidan för Stockholm en del användbara allmäna råd om att magasinera men här hittar man företag som verkar i Göteborg med omnejd istället. De tips som man kan hitta här är bland annat att det lönar sig mycket att kolla runt ordentligt innan man väljer en firma som man skall ha sina grejer hos. Sajten understryker därför vikten av att vara väl förberedd när man skall välja vilket företag som skall magasinera ens saker så att man dels får en bra kostnad och dels en så hög säkerhet som möjligt.

Omdöme: Denna webbplats innehåller en del matnyttigt för den som skall flytta och behöver lagra en del prylar i någon av de större städerna i Sverige. Vill man få tips på hur man sparar in pengar på att välja rätt lösning och bra tips på hur man packar in sina grejer så de håller så kan denna sajt om magasinering vara en bra start inför flytten.