onsdag 6 februari 2008

Ctek.com - världens smartaste batteriladdare?

Cteks hemsida finns information om vad man kallar för världens smartaste batteriladdare. Företaget anger även starka skäl till varför man anser det vara det och bland argumenten återfinns att laddarna under en rad år vunnit utmärkelser som bäst i test i Sverige såväl som utomlands. Laddarna är genom ett särskilt system säkra för mer känslig elektronik genom en patenterad teknisk lösning. Cteks laddare är små mycket enkla att använda
och klarar användning ända ner till 20 minusgrader. Samtliga laddare är dessutom tåliga mot väta och har märkning från ip44 till ip65. Cteks laddare används idag av ett antal fordonstillverkare vilket företag framhäver som ett bevis på sina utmärkta produkter. Man ger även en frikostig garanti som för privatpersoner sträcker sig hela fem år medan man lämnar två års garanti för de batteriladdare som är tänkta för yrkesbruk.

Cteks modellprogram består av ett stort antal batteriladdare för skilda användningsområden, från mycket små laddare för vardagsbruk till stora 24 v laddare för störrefordon. Genom sitt patenterade system behöver man som användare inte oroa sig för att batterier skall överladdas utan man kan vara trygg i att batterierna hålls på en säker och bra laddningsnivå även vid underhållsladdning.

På webbplasen finns även en bra guide till vilken laddare man skall använda för det fordon man har, genom att klicka på ikoner föreställande en fordonstyp så får man tips på vilken batteriladdare man skall använda.

Omdöme: För den som skall köpa en batteriladdare och är osäker på vad man skall välja kan Cteks batteriladdare vara ett alternativ att överväga. Webbplatsen är lätt att ta sig runt på och jag gillar den enkla och smidiga guiden till vilken typ av produkt som passar till mitt fordon.